INEDIT: Un pensionar şi-a acoperit maşina cu 50.000 de piese din stejar

Autor: Adrian Mihălţianu 10 iun. 2014 Știri auto

Clasicul Volkswagen Beetle este unul dintre cele mai vândute modele din istorie şi are parte de nenumărate cluburi de fani care îşi personalizează maşinile în fel şi chip. Dar cred că nimeni nu şi-a mai modificat Beetle-ul aşa cum a făcut-o bosniacul Momir Bojic.

Mai exact, pensionarul din Bosnia şi Herţegovina şi-a acoperit maşina cu nu mai puţin de 50.000 de bucăţele de stejar, astfel că decapotabila germană arată acum ca un vehicul din Familia Flinstone. Potrivit IB Times, creatorul ciudăţeniei pe patru roţi a vrut să facă treabă ca la carte (deşi nu ştiu în ce carte găseşti informaţii despre cum să-ţi tapetezi maşina cu lemn), aşa că a îmbrăcat în lemn până şi bordul şi braţele ştergătoarelor de parbriz.

Evident, maşina bosniacului atrage privire oriunde ar fi

Totodată, logoul Volkswagen a fost refăcut din lemn, iar capacele clasice au fost înlocuite cu un set făcut din… ai ghicit, lemn.

De-a lungul proiectului, Momir Bojic şi-a uşurat contul cu aproximativ 8.000 de dolari americani, o sumă care ar fi putut merge cu uşurinţă către cumpărarea unei alte maşini. Dar când omul are o pasiune, cine suntem noi să îl criticăm?

/

Care piele? E bun şi lemnul

Aşa că te întreb: ce părere ai despre creaţia pensionarului pasionat de lemn?

Foto: China Daily

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide