Înmatriculări de lux Rolls Royce, Ferrari sau Porsche

TVA-ul creşte, salariile scad, oamenii sunt disponibilizaţi...ce mai, suntem în criză până peste cap. Dacă ne uităm la înmatriculările de maşini din ultima vreme parcă "criza" nu există. Deci să enumerăm: un Rolls Royce, 17 Ferrari şi 9 Porsche.

Înmatriculări de lux Rolls Royce, Ferrari sau Porsche Înmatriculări de lux Rolls Royce, Ferrari sau Porsche

În iunie a fost înmatriculat la noi un Rolls RoycePhantom Coupe de 340.000 euro. Este primul model alconstructorului britanic înmatriculat în România în ultimele 18luni. Dacă în 2008 12 români îşi înmatriculaseră un Rolls, anul2009 s-a încheiat cu un bilanţ nul pentru importator, deoarece nu afost înmatriculată nici o versiunea a limuzinei britanice.

Deşi piata auto românească a scăzut cu 42% în primul semestru alanului, mărcile de lux par să nu fie atinse decriză. Din ianuarie s-au înmatriculat 17 Ferrari, de douăori mai multe decât în primele şase luni ale lui 2009.

Dacă în luna mai 2010 s-au vândut trei automobile Ferrari (2modele 458 Italia şi un F430), un Lamborghini Gallardo, un BentleyContinental Flying Spur şi trei modele Porsche, în luna iunie,românii au cumpărat nouă unităţi Porsche, şase automobile Infiniti,cinci limuzine Lexus şi trei modele Ferrari.

Mai multe informaţii pe gândul.info