Întrecere diesel pe Autobahn – Bentley Bentayga împotriva lui BMW X5 – VIDEO

Autor: Marius Vișan 17 mai 2018 Știri auto
Întrecere diesel pe Autobahn – Bentley Bentayga împotriva lui BMW X5 – VIDEO

Deşi motoarele diesel pierd din popularitate, producătorii germani nu renunţă încă la ele. Acestea continuă să devină mai puternice, mai luxoase şi mai scumpe.

Luaţi, de exemplu, cele mai recente lansări ale Volkswagen şi BMW. Ele împachetează o groază de cai putere în spatele insignelor de lux, şi pot parcurge mulţi kilometri fără să afecteze prea tare portofelele proprietarilor.

Pentru a demostra cât de puternice sunt motoarele diesel cei de la AutoTopNL au aliniat Bentayga împotriva lui X5 într-o cursă pe Autobahn. 

Într-un colţ, avem noul Bentley Bentayga – un vehicul britanic cu tehnologie germană în spate. Versiunea diesel adoptă un V8 de patru litri twin-turbo de la Audi SQ7 TDI – cu 429 cai putere (320 kW) şi un cuplu masiv de cuplu de 900 Nm.

În celălalt colţ X5. Mai exact, modelul M50d, cu şase cilindri. Poate că nu este la fel de puternic ca şi Bentley, dar are un cuplu impresionant de 740 Nm. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide