Ipoteze: model Seat bazat pe Audi A5 Sportback?

După ce spaniolii au făcut un rebadge precedentei generaţii Audi A4, transformând-o rapid în Seat Exeo, iată acum nişte schiţe care par să prefigureze un model Seat bazat pe Audi A5 Sportback. După aceeaşi reţetă a rebadge-ului.

Ipoteze: model Seat bazat pe Audi A5 Sportback? Ipoteze: model Seat bazat pe Audi A5 Sportback?

Conform imaginilor de pe blogul Jokeforblog, pare să fie vorba de un nou model Seat,dar bazat mai mult decât vizibil pe caroseria luiAudi A5 Sportback. De fapt, am putea spune căe chiar un Seat A5 Sportback...

Forma maşinii este clar cea de hatchback-coupe-cu-5-uşi,patentată de modelul german, dar elementele stilistice suntluate din panoplia mărcii spaniole. Partea frontală esteoarecum dominată de grila Seat, mai îngustă decât cea Audi, iarfarurile au dimensiuni mai mici şi o formă pe care am mai văzut-ola recentul concept IBe, la Geneva 2010.

Mai adăugăm spoilerul cu o fantă destul de generoasă şi obţinemo imagine suficient de diferită faţă de A5 Sportback.Spatele contribuie şi mai mult la aceastădiferenţiere, arătând foarte impozant şi beneficiind destopuri subţiri, în partea superioară a marginii hayonului.

Per total, nu putem spune că vorbim de o maşină reuşită, darmăcar respiră suficient de mult individualism, deşi e clar că acestmodel Seat este doar un frate derivat din A5 Sportback. Rămâne devăzut dacă sunt doar schiţe făcute de vreun pasionat sau evorba chiar de nişte schiţe oficiale.