Istorie OPEL

Autor: ProMotor 23 mart. 2016 Știri auto
Istorie OPEL

Alaturi de brandul autohton Dacia, exista numerosi alti producatori de autoturisme care castiga treptat o tot mai mare popularitate in randul romanilor. Masinile de marca Opel se numara astfel printre cele care pot fi intalnite cu o frecventa foarte mare in trafic, ca masini personale, taxiuri, masini inchiriate si nu numai.

Din motive pe cat de simple, pe atat de convingatoare, brandul Opel este foarte cautat la romani. Opel ofera garantia germana, care echivaleaza cu calitatea; magazinele de piese auto originale Opel ofera preturi avantajoase pentru posesorii de astfel de autoturisme, sau cel putin mult mai mici fata de piesele vandute de alte branduri; nu in cele din urma, istoria Opel este una foarte bogata.

Brandul Opel a prins contur pentru prima data in anul 1862, atunci cand Adam Opel ainceput sa produca masini de cusut. Din 1886, masinile de cusut au capatat un nou partener de productie, ce consta in biciclete, iar din 1899, Opel a ajuns sa produca automobile.

Pana in 1929, productia nu a fost una extrem de bogata, insa odata cu acest an, a venit si achizitia Opel de catre General Motors, ceea ce a dus la o explozie in productie si in succesul cunoscut de producator.

De atunci, fiecare an a insemnat ceva pentru brandul german. Zeci de modele au fost lansate, unele cu un succes mai mare decat altele. Intre 1931 si 1935 se atinge un record in ceea ce priveste productia de automobile: nu mai putin de 100 000 de masini sunt construite pe linia de productie moderna Opel, dotata cu elevatoare auto si echipamente eficiente pentru acea vreme, ceea ce a constituit pentru brand o premiera mondiala.

Marcile precum Opel Kadett, Opel Astra sau Opel Olympia au facut istorie si au fost conduse de milioane de oameni din intreaga lume.

Istoria moderna, care incepe dupa anul 1990, este marcata de incheierea productiei Opel Kadett si de lansarea noului Opel Astra. Este o masina sigura, care atrage imediat atentia cumparatorilor. Opel Astra este, de fapt si cea mai vanduta masina a nemtilor, insotit de Opel Corsa, un alt automobil foarte fiabil, ieftin si placut de condus.

Avantajele pe care le ofera modelele Opel de partea costurilor sunt evidente: la nivel de intretinere, indiferent daca se aleg piese auto originale, piese aftermarket sau piese auto din dezmembrari, costurile sunt mult mai reduse. Chiar si cea din urma varianta este mai avantajoasa: piesele auto Opel sunt mult mai ieftine, comparativ cu cele din dezmembrari Mercedes, BMW, Land Rover sau altele.La partea ce tine de exterior – inlocuiri saureparatii parbrize, elemente de caroserie sau de decor, Opel aduce de asemenea avantajul in ceea ce priveste bugetul redus necesar pentru astfel de interventii.

Daca te ghidezi dupa istoria unui brand in momentul in care iti cumperi un automobil, atunci un Opel este perfect pentru tine. Daca te ghidezi dupa fiabilitatea pieselor sau dupa pretul acestora, atunci un Opel este perfect pentru tine. Acelasi lucru il putem spune si daca te ghidezi dupa modele apreciate. Modelele  Opel sunt comune si sunt apreciate de majoritatea soferilor care isi doresc de la o masina un singur lucru: sa fie eficienta.

Solutii de PR oferite de E-Advertising

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide