Jeep Renegade vine cu motoare noi şi mai multe dotări de siguranţă în standard

Autor: Marius Vișan 22 iun. 2018 Știri auto
Jeep Renegade vine cu motoare noi şi mai multe dotări de siguranţă în standard

Jeep Renegade este primul model Jeep care adoptă o familie nouă şi inovatoare de motoare turbo pe benzină ce oferă un consum optim de combustibil şi performanţe de top atât pe asfalt cât şi în condiţii off-road. Gama include două unităţi pe benzină (1 litru cu 120 CP şi 1,3 litri cu 150 sau 180 CP) şi două propulsoare diesel (1,6 litri cu 120 CP şi 2 litri Multijet II cu 140 sau 170 CP şi tehnologie SCR – Selective Catalytic Reduction/Reducere Catalitică Selectivă).

Noul design al reprezentantului Jeep în segmentul B-SUV este o reinterpretare modernă a stilului inconfundabil al mărcii. Abilităţile off-road ale noului Renegade sunt exprimate printr-un design care evocă în acelaşi timp influenţe urbane şi de lifestyle. Principalele noutăţi la exterior sunt farurile LED şi jantele de 19 inch. Calitatea, funcţionalitatea de top şi confortul optim sunt atributele regăsite în habitaclu.

Abilitatea în off-road tipică brandului Jeep este prezentă cu ajutorul a două sisteme 4×4 avansate – Jeep Active Drive şi Jeep Active Drive Low – care asigură performanţe-etalon în orice condiţii.

Noul Renegade este dotat cu a patra generaţie a sistemului de infotainment Uconnect cu ecrane tactile HD de 5, 7 sau 8,4 inci, compatibilitate Apple CarPlay şi Android Auto, pentru ca utilizatorii să rămână mereu conectaţi.

Funcţiile de asistenţă disponibile pentru noul Jeep Renegade includ Lane Sense Departure Warning-Plus şi Intelligent Speed Assist cu Traffic Sign Recognition disponibile standard pe toată gama Renegade şi Forward Collision Warning-Plus cu Active Emergency Braking disponbile standard pe versiunile Limited.

În Europa, noul Jeep Renegade 2019 va fi pus în vânzare începând cu luna septembrie. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide