Jucărie pentru adulţi: Chevy Camaro, ediţie Hot Wheels

Autor: Tudor Rus 30 oct. 2012 Știri auto

Fiind prima maşină reprodusă după modelele în miniatură Hot Wheels şi pusă la vânzare de un constructor de maşini, Chevy Camaro ediţie Hot Wheels promite să pună o serie de zâmbete largi pe feţele celor care în copilărie pierdeau ore întregi printre maşinuţele de jucărie. Şi pentru că odată cu maturizarea totul devine mai serios, modelul vine cu o serie de elemente care sugerează că nu-i deloc de glumit cu muscle car-ul american.

Să începem cu începutul. Chevrolet Camaro Hot Wheels Edition este disponibil atât în varianta coupe cât şi în varianta cabrio, clienţii putând opta pentru două versiuni de echipare: 2LT şi 2SS. În versiunea de echipare 2LT, muscle car-ul beneficiază de un motor LFX V6 de 3,6 l cu injecţie directă, capabil de 323 CP la 6,800 rpm.

Ecuaţia se schimbă însă când vine vorba despre echiparea SS, unde masivul V8 de 6,2 litri este oferit în două derivări: L99 pentru modelele cu cutie de viteze automată şi LS3 pentru cele cu cutie de viteze manuală. În versiunea L99, V8-ul „scoate” 400 CP şi un cuplu de 556 Nm, în vreme ce varianta LS3 vine cu 426 CP şi un cuplu de 569 Nm.

La capitolul design, Camaro Hot Wheels a fost „îmbodobit” păstrând culorile existente pe maşinuţele Hot Wheels. Astfel, caroseria este vopsită în albastru Kinetic Blue şi este completată de capota mată în două tonuri de culoare şi de jantele negre de 21 inci. La nivel de interior, clienţii se pot răsfăţa cu tapiţeria din piele în combinaţie de negru şi roşu, din habitaclu nelipsind inserţiile cu sigla Hot Wheels, prezente şi la exterior, la nivelul grilei frontale şi al aripilor laterale.

Cum nu a fost anunţat încă un preţ pentru ediţia limitată Camaro Hot Wheels, nu putem decât să vă alimentăm imaginaţia cu ajutorul GALERIEI FOTO şi a MATERIALULUI VIDEO de mai jos.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide