KIA a anunţat preţurile în România pentru ProCeed GT Line şi ProCeed GT – VIDEO

Autor: Marius Vișan 23 ian. 2019 Știri auto

Kia a publicat preţurile pentru România ale noului model ProCeed. Kia ProCeed este disponibil în versiunea de echipare GT Line sau versiunea performantă GT. 

Astfel, în nivelul de echipare GT Line, cel mai accesibil ProCeed va avea un preţ promoţional de 21.278 de euro (TVA inclus), pentru versiunea cu motor pe benzină de un litru de 120 CP, un cuplu de 172 Nm şi transmisie manuală cu şase trepte.

Varianta cu motor de 1.4 litri 140 CP, un cuplu de 242 Nm şi transmisie automată cu şapte trepte va costa 23.509 de euro (TVA inclus).

În gamă mai există şi o motorizare diesel de 1,6 litri care produce 136 CP. Preţul acesteia este de 24.069 de euro pentru cea cu transmisie manuală cu şase trepte, şi 25.461 de euro pentru cea automată cu şapte trepte. 

În versiunea performantă GT extistă o singură motorizare pe benzină de 1.6 litri T-GDI cu preţuri de: 24.747 de euro pentru versiunea cu cutie manuală cu şase trepte, şi 26.139 de euro pentru versiunea cu cutie automată cu şapte trepte. 

Noul ProCeed înglobează spiritul atletic al celei de a doua generaţii a hatchback-ului pro_cee’d. Cu un design al caroseriei de tip shooting brake, modelul ProCeed reprezintă o alternativă la tradiţionalul hatchback în trei uşi şi îmbină dimensiunile impunătoare cu o un gabarit compact care indică o agilitate deosebită. 

Având o lungime de 4,605 mm, ProCeed este cu 5 mm mai lung decât Ceed Sportswagon, cu o lungime mai mare a părţii frontale, de 885 mm. Cu o înălţime de 1,422 mm, plafonul său este cu 43 mm mai jos decât al modelului Sportswagon, în timp ce garda la sol este redusă cu 5 mm, la 135 mm. Construit pe aceeaşi platformă ‘K2’ ca şi celelalte modele Ceed, păstrează neschimbat ampatamentul de 2,650 mm.

Partea posterioară a automobilului este ceea ce îl diferenţiază net faţă de celelalte modele ale gamei Ceed, fiind inspirată din designul conceptului Proceed 2017. Numele ProCeed este inscripţionat cu litere mari în centrul haionului, între stopurile LED, ceea ce contribuie vizual la amplificarea laţimii acestuia, oferind automobilului o identitate unică.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide