Kia Ceed a ajuns în finala competiţiei Maşina anului 2019 în Europa

Autor: Marius Vișan 30 nov. 2018 Știri auto

Noul Kia Ceed este prezent pe lista scurtă a nominalizărilor pentru „European Car of the Year 2019”. Noul automobil din clasa compactă Kia a fost clasat de mass-media europeană ca fiind una dintre cele mai bune maşini comercializate în ultimele 12 luni. 

Este pentru a doua oară când modelul Ceed este nominalizat pentru premiul „European Car of the Year” – prima generaţie a modelului a fost pe lista scurtă pentru câştigarea premiului în 2008 – şi al doilea an consecutiv în care Kia se află pe lista nominalizărilor. Sedanul fastback Stinger a fost nominalizat pe lista scurtă pentru câştigarea premiului în 2018.

Gama Ceed se va extinde în primul trimestru al anului 2019, odată cu sosirea noului hatchback performant Ceed GT, precum şi a noului Kia ProCeed – o caroserie shooting brake în cinci uşi care îmbină designul uimitor cu spaţiul şi versatilitatea unui tourer.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide