Kim Jong-un lansează rachete, BMW şi Alpina lansează „racheta” B7 – VIDEO

Autor: Marius Vișan 22 sept. 2017 Știri auto
Kim Jong-un lansează rachete, BMW şi Alpina lansează „racheta” B7 – VIDEO

Cel mai rapid exemplar al Seriei 7 care poate fi achiziţionată de la un dealer oficial nu este într-adevăr un BMW, ci un Alpina. Un Alpina B7 să fim mai exacţi.

Alpina a preluat motorul V8 de 4.4 litri twin-turbo şi i-a pus o pereche de turbine proprii, cu admisie de aer şi sistem de răcire de înaltă performanţă.

Rezultatele sunt 600 de cai putere şi 800 nm cuplu de vârf, cu 669 nm disponibili de la doar 2.000rpm.

Motorul utilizează pistoane speciale Mahle şi bujii NGK, cu evacuarea sportivă din oţel inoxidabil de la Alpina concepută special pentru a reduce contrapresiunea şi, desigur, greutatea.

Nu puteţi spune totuşi că B7 este o versiune adaptată a modelului standard de la BMW, Alpina fiind o companie separată, care se concentrează pe transformarea modelelor BMW „normale” în rachete super-sofisticate şi rafinate.

Acestea reînnoiesc sau modernizează aproape fiecare componentă a şasiului pentru a-şi respecta standardele, inclusiv suspensia pneumatică, direcţia roţilor din spate, modurile de conducere, totul pentru a se asigura că modelul B7 satisface aşteptările bazei de clienţi solicitante. Chiar şi sistemul xDrive de tracţiune integrală a fost recalibrat de Alpina pentru mai multi dinamism şi agilitate sporită.

În interior există multă piele Nappa de înaltă calitate care acoperă aproape orice, inserţii din ceramică, tapiţerie din lemn de la Alpina şi o plăcuţă individuală pentru a vă reaminti că nu vă aflaţi într-un BMW obişnuit.

Există şi un alt mod de a vă reaminti că nu este vorba de un Seria 7 obişnuit: acceleraţia de la 0-100 de km / h se face în 3,6 secunde, păstrează-i pedală îngropată în covoraş suficient timp şi B7 nu se va opri înainte atinge 330 de km / h. Alpina spune că acesta este şi cel mai rapid model cu patru uşi pe piaţă.

Carlos Lago examinează noul Alpina B7 în ultimul film Edmunds, aşa că daţi clik pentru a afla ce a avut de spus despre această rachetă.

VIDEO

Neavizaţii ar crede că sigla ALPINA este doar o reclamă, însă nu e deloc aşa. Alpina este numele unui constructor bavarez de automobile care lucrează îndeaproape cu BMW pentru a ridica standardele procesului de producţie. Însă marca are trăsăturile sale proprii. În general, ştii că ai de-a face cu o Alpina la vederea jantelor de aliaj de 20 de inci, a vopselii albastre „Alpina Blue” şi a interiorului luxos. Bineînţeles că există excepţii, însă unele extrem de rare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide