La Frankfurt, noul Mercedes-Benz S-Class Cabrio mi-a arătat ce înseamnă eleganţa

Autor: Iulian Dnistran 17 sept. 2015 Știri auto

Noul Mercedes-Benz S-Class Cabriolet a debutat în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2015, unde l-am văzut, l-am atins şi l-am mirosit.

După cum îţi poţi imagina, nu e foarte uşor să faci o variantă decapotabilă a superbului S-Class, mai ales din cauza dimensiunilor generoase cu care trebuie să lucrezi, dar nemţii de la Mercedes-Benz au reuşit. De fapt, dacă mă întrebi pe mine, o să-ţi spun că noul S decapotabil e cel mai elegant cabrio de pe piaţă în acest moment. E simplu.

Oriunde te-ai uita, totul e acolo unde ar trebui să fie, iar totul merge în direcţia în care ar trebui să meargă. Parbrizul e surprinzător de înclinat şi de lung, iar asta ajută destul de mult la păstrarea proporţiilor atrăgătoare ale maşinii.

Interiorul e aceeaşi poveste de succes ca la limuzina S-Class, cu materiale superbe, oriunde ţi-ai îndrepta atingerile, iar perechea de ecrane uriaşe de pe bord încă reuşeşte să impresioneze.

Evident, lista de opţionale e foarte bogată, iar dacă bagi adânc mâna în buzunar (şi găseşti nişte bani acolo) poţi să te alegi cu o decapotabilă care e ticsită cu tehnologie, dar nu afişează chestia asta.

Cu alte cuvinte, nu e vulgară, iar asta îmi place. Mult.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide