La o liniuţă cu….Batmobilul

Autor: Tiberiu Abagiu 28 mart. 2012 Știri auto
La o liniuţă cu….Batmobilul
Dacă Batman se numără printre eroii tăi preferaţi, cu siguranţă te-ai întrebat de ce este în stare maşina sa, care atrage toate privirile, de fiecare dată când apare în oraş.
Aceeaşi întrebare şi-au pus-o şi cei de la emisiunea Super Power Beat Down care au organizat un test cel puţin interesant între două maşini ce au stârnit idei fanteziste în mintea oricărui fan Batman. Astfel, au pus faţă în faţă două batmobiluri pentru a vedea de ce performanţe sunt capabile. Unul dintre batmobiluri este cel folosit în serialul de televiziune din anii ’60, iar celălalt este cel din filmul apărut în anul 1989.
Ambele maşini sunt construite pe baza unor automobile Chevrolet, cel din anii ’60 este un Corvette C4 cu motor de 6 litri, care dispune de o putere cuprinsă între 305 şi 325 CP şi poate ajunge la o viteză maximă de 257 km/h.
Mai mult, poate parcurge un sfert de milă în aproximativ 10 secunde. Batmobilul din 1989 este construit pe structura unui Chevrolet Camaro cu motor V8 de 5.7 litri. Acesta poate atinge o viteză maximă de 290 km/h şi are nevoie de 11 secunde pentru a parcurge un sfert de milă.


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide