Lansare de showroom Honda în Arad

Honda Trading România continuă strategia de extindere, prin lansarea noului complex integrat Honda de tip 3S în oraşul Arad.

Lansare de showroom Honda în Arad Lansare de showroom Honda în Arad

Infogo, distribuitorul Honda în judeţul Arad, anunţă lansarea peplan local a unui complex auto în urma unei investiţii de peste 2milioane de euro, ce include atât un showroom cât şi o zona deservice.
Ovidiu Repanovici, Sales&Marketing Manager Honda TradingRomânia: "Ne extindem reţeaua cu încă un showroom din dorinţa de afi mai aproape de clienţii noştri, ca parte din strategia noastrăce se axează pe creşterea satisfacţiei posesorilor de automobileHonda. Lansarea showroomului la Arad reprezintă un sprijinimportant cât şi un proiect îndrăzneţ prin care Honda vine înîntâmpinarea fiecărui client."

Infogo Auto este amplasat pe un teren de 2500 mp, cu o suprafaţăde expunere a showroomului de 650 mp. Un spaţiu de aproximativ 1400mp este destinat expunerii şi depozitării. Showroomul este realizatla cele mai înalte standarde şi este rezultatul unui program deextindere ce vizează apropierea de clienţi şi asigurarea întregsuportului atât pre cât şi post vânzare. Începand cu iunie 2010locuitorii oraşului se vor putea bucura de prezenţa gamei completede modele, precum si de servicii pentru automobilul personal, la unnivel calitativ reprezentativ pentru producatorul japonez. Astfelca fanii Honda din Arad vor putea aprecia ultimele modele alemărcii sau realiza reviziile la noul dealer din oraşul lor