LIVE Paris 2012 – Opel Adam, primele impresii

Autor: Oraan Mărculescu 27 sept. 2012 Știri auto

Primul contact cu noul Opel Adam a fost de-a dreptul bulversant: standul Opel de la Salonul Auto Paris 2012 pur şi simplu era invadat de aceste modele, care mai de care mai dichisite.

Ceea ce reprezintă, de altfel, un mesaj foarte clar referitor la posibilităţile nenumărate de personalizare a lui Opel Adam. Pe viu, în funcţie de culorile alese, Opel Adam arată aproape haute-couture şi devine evident că limbajul de design adoptat este pe gustul amatorilor de fashion şi lucruri simpatice şi la modă.

Interioul lui Opel Adam a beneficiat, în mod evident, de o mare grijă, în primul rând la nivelul calităţii, iar apoi în ce priveşte materialele diverse pentru bord sau tapiţerii. Aş putea spune că Adam aproape oferă o ambianţă de maşinuţă de lux, oarecum în contradicţie cu imaginea Opel de până acum.

Din punctul de vedere al şoferului (static…), Opel Adam îţi oferă suficient de multe, de la un tablou de bord creionat cu grijă până la un display de mari dimensiuni pe consola centrală. Fiind un Opel, multe comenzi şi butoane sunt familiare, fiind preluate de pe alte modele, dar designerii au avut grijă să-i confere lui Adam o puternică individualitate şi la interior.

Pentru cei interesaţi, noul Opel Adam urmează să fie lansat pe piaţa românească în prima jumătate a anului 2013, preţurile urmând a fi comunicate undeva la începutul anului. Pentru moment, impresiile de la faţa locului sunt pozitive, Adam demonstrând că poate fi un rival serios pentru Fiat 500 sau chiar Mini.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide