Livrările de Dacia Duster au început

Datorită solicitărilor mai numeroase pentru versiunea cu tracţiune integrală, modelele Dacia Duster 4x4 au ajuns la viitori proprietari de abia în această săptămână.

Livrările de Dacia Duster au început Livrările de Dacia Duster au început

Faptul că Dacia Duster 4x4 este mai dorit, atât la export câtşi pe piaţa internă, decât versiunea cu tracţiune faţă este îndezavantajul clienţilor care trebuie să aştepte chiar până la două luni. "Cerereapentru versiunea 4X4 este mai mare decât cea pentru 4X2, ceea ceface ca varianta cu tracţiune integrală să fie aşteptată mai mult,o lună - două", a declarat, conform MEDIAFAX, şefulDepartamentului de marketing al dealerului Auto Cobălcescu, MariusBocşa.

Cei care au de aşteptat celmai mult sunt persoanele fizice, acestea reprezentând majoritateacelor care au ales 4x4, firmele mergând pe versiunea mai ieftină cu tracţiune4x2.Cererea cea mai importantăpentru Duster vine se pare din Franţa, acolo unde doar în prima lună s-au primit 10.000 decomenzi.

Dacia are aşteptări destul demari cu Duster şi se doreşte ca producţia sa anuală să ajungă la150.000 unităţi. Începând cu luna Iunie Duster va fi disponibil înUcraina, Israel, Iordania, Siria, Egipt şi Liban. Din 2011 acestmodel va fi distribuit în statele din Golful Persic şi tot înacelaşi an va începe producţia la uzina Curitiba în Brazilia pentruAmerica Latină.