"Manualul utilizatorului" în limba română oferit gratuit de BMW

Pentru a veni în ajutorul celor care şi-au achiziţionat maşini BMW sau MINI din afara ţării, BMW Group România a demarat o campanie prin care le oferă acestora manualul oficial al utilizatorului în limba română.

"Manualul utilizatorului" în limba română oferit gratuit de BMW "Manualul utilizatorului" în limba română oferit gratuit de BMW

Toţiposesorii de automobile BMW sau MINI vor primi gratuit manualulutilizatorului corespunzător modelului pe care îl deţin după ce sevor înscrie pe secţiunea dedicată pe site-ul www.bmw.ro. Manualele suntdisponibile pentru toate modelele BMW şi MINI produse începând cuanul 2006 şi pentru modelele BMW X5 produse începând cu 1999,precum şi pentru BMW Seria 7, modelul produs din 2001.

Pentru a putea intra în posesia manualului, utilizatoriitrebuie să completeze un formular de pe site-ul BMW(http://www.bmw.ro/ro/ro/owners/bmw_owners_manual/registration.html)indicând numele şi adresa, seria şasiului autovehiculului BMW,precum şi informaţii de contact. Manualul va fi expediat gratuitCD-ul prin curier, la adresa menţionată în formularul deînscriere.

"Vrem să fim alături de toţi posesorii modelelor mărcii noastre.Considerăm că manualul de utilizare în format digital poate fi uninstrument extrem de util. Este estenţial pentru toţi cei care vorsă descopere toate beneficiile pe care le poate oferi un model BMWsau MINI," a explicat Ingo Reitz, After Sales Manager, BMW GroupRomânia.