Maserati Granturismo S Limited Edition – doar 12 exemplare!

Autor: Gabriel Grosoiu 06 dec. 2011 Știri auto

Este suficient doar să pronunţi numele Maserati, pentru a induce ideea de exclusivitate. Totuşi, a doua marcă sportivă a grupului Fiat, după legendarul Ferrari, poate fi de-a dreptul prohibitivă uneori, iar noul Granturismo S Limited Edition, prezentat la Salonul Auto de la Bologna, este cea mai bună dovadă în acest sens.

Maşina va fi disponibilă în doar 12 exemplare, care, la rândul lor, nu vor fi puse în vânzare decât în Italia, iar acest lucru, pentru că modelul aniversează 150 de ani de la unificarea acestui stat.

Exteriorul este îmbogăţit, cu ajutorul vopselei mate Sebring Blue, precum şi a inserţiilor de carbon prezente la nivelul splitter-ului, pragurilor, mânerelor, precum şi al oglinzilor retrovizoare, şi al eleronului.

Jantele de 20 de inchi vin şi ele într-un finisaj mat, însă pentru acestea a fost aleasă o nuanţă de negru, ce se potriveşte de minune cu etrierele de frână din aluminiu, precum şi cu farurile carenate în negru.

Interiorul preia câteva din elementele prezente pe versiunea MC Stradale, dar punctul principal de atracţie este reprezentat de placuţa aflată la baza consolei centrale, care te anunţă că nu te afli într-un Maserati obişnuit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide