Maşina BMW condusă de Liviu Dragnea de la PSD de la Mare către Bucureşti

Autor: Alexandru Banu 03 mai 2018 Știri auto

Ionuţ Moşteanu, deputat USR, a observat în chitanţa de peaj postată de Liviu Dragnea pe Facebook pe 1 mai că liderul PSD a condus spre Bucureşti un BMW Seria 7 care nu figurează în declaraţia de avere. Dl. Moşteanu a confruntat seria de şasiu de pe chitanţa care confirmă plata taxei de pod de la Feteşti de către dl. Liviu Dragnea, cu cea din declaraţia de avere.

”Am aflat că a fost ieri o problemă cu plata taxei la Feteşti. Nu este prima dată şi nu o să fie nici ultima dată pentru că cei de la centrul tehnic la CNADNR au mulţi paşi de făcut pentru a-şi îmbunătăţi infrastructura IT. Reamintesc că directorul general al CNADNR, protejatul domnului Dragnea a fost şef la acest Stream pe vremea la care s-au implementat aceste sisteme de plată. Altceva mi se pare distractiv. M-am uitat că domnul Dragnea a fost foarte activ pe Facebook aseară (marţi seara – n.r.). Avea timp, s-a tot blocat traficul şi a pus o poză cu chitanţa (de la plata rovinetei – n.r.) în care se vedea şi seria de şasiu. La o simplă verificare pe internet am văzut că seria de şasiu corespunde unei maşini BMW seria 7 de ultimă generaţie, un BMW foarte nou, de peste 100.000 euro. Mă bucur pentru dânsul că are prieteni aşa de buni care, iată, îi dau o astfel de maşină să se ducă la mare de 1 Mai pentru că nu este maşina dânsului, nu este în declaraţia de avere sau poate şi-a cumpărat-o şi o să o vedem în declaraţia de avere din iunie”, a declarat deputatul USR.

USR-istul a mai adăugat că Liviu Dragnea ”probabil nu are nimic de ascuns”, motiv pentru care a prezentat acele chitanţe.

”Probabil nu are nimic de ascuns. Cum spuneam este cu o maşină care nu apare în declaraţia de avere, o maşină foarte scumpă a cărei valoare este greu să o poată justifica cu salariul de la Parlament. Dacă dânsul o poate justifica este treaba dânsului. Am spus că poate o să o vedem în declaraţia de avere de la sfârşitul lunii iunie când se depun”, spune Ionuţ Moşteanu.

Sursă Mediafax.ro

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide