Maşina care l-a pus într-o situaţie penibilă pe Vladimir Putin [VIDEO]

Autor: ProMotor 12 mai 2017 Știri auto

Vladimir Putin şi-a format o imagine de bărbat puternic, atât din punct de vedere politic, cât şi fizic. A vânat la bustul gol în Siberia, a ajutat la prinderea unor tigri într-un proiect de conservare, s-a filmat trăgând de fiare la sală şi a „cucerit” din nou Crimeea. Însă acum şase ani, pe 12 mai 2011, liderul rus a trecut printr-un moment jenant, când a vrut să testeze noua, la momentul respectiv, Lada Granta, scrie Go4it.ro.

Putin nu s-a înţeles foarte bine cu maşina testată, care costa 5.500 de euro. A pornit la a cincea cheie şi au existat probleme la deschiderea portbagajului.

Chiar dacă premierul de atunci Putin a rotit viguros cheia în contact, motorul a refuzat să pornească. Momentul a fost imortalizat de zeci de fotografi şi jurnalişti aflaţi la fabrica Lada în acea zi. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide