Maşina lui Darth Vader ne face să ne dorim mai multe Hot Wheels la scară 1:1

Nu credem că există vreun băiat pe lumea asta căruia să nu-i fi plăcut maşinuţele Hot Wheels. Cum nu credem că există vreun băiat mare pe lumea asta care să nu-şi dorească aşa ceva în garaj.

Maşina lui Darth Vader ne face să ne dorim mai multe Hot Wheels la scară 1:1 Maşina lui Darth Vader ne face să ne dorim mai multe Hot Wheels la scară 1:1

Cei mai tehnici dintre noi vor spune, imediat după ce află că motorul de sub caroseria intimidantă a Darthcar-ului este un V8 LS3 cu 533 CP, că este cel mai... îndrăzneţ Corvette pe care să-l fi văzut vreodată. Probabil că nu se înşeală prea mult - este foarte probabil ca platforma să fie cea a lui Corvette C6 (2008-2013). 

Citeşte şi despre Jucăria pentru adulţi: Chevy Camaro, ediţie Hot Wheels

Însă asta contează mai puţin. Ceea ce contează este că transpune fascinaţia maşinuţelor Hot Wheels într-un proiect la scara 1:1. Unicatul este produsul colaborării dintre Hot Wheels şi Lucas Film şi va fi expus pentru prima dată în cadrul evenimentului San Diego Comic-Con International, de pe 23 iulie 2014. Uită-te la clip şi spune-ne ce altă maşină Hot Wheels ţi-ar plăcea să fie materializată la scara 1:1.