Maşină mai ieftină decât biletul de tren pentru un drum de 160 de km – VIDEO

Autor: Marius Vișan 12 apr. 2018 Știri auto

Cele mai pesismite previziuni ne spun că achiziţia de maşini de către persoanele fizice va fi, foarte curând, pe cale de dispariţie. Oamenii vor folosi transportul în comun, şi sistemele de ride sau car shareing, aşa că nimeni nu îşi va mai cumpăra maşină personală. Un britanic însă ne demonstrează că aceste zile sunt destul de departe.

Tom Church a cumpărat cu 80 de lire o Honda Civic din 1997, cu 217.000 de kilometri la bord. El voia să-şi viziteze un prieten însă preţul biletului de tren l-a descurajat aşa că a preferat să-şi cumpere o maşină pentru a parcurge 160 de kilometri.

Britanicul a cumpărat o maşină la mâna a doua care l-a costat doar 80 de lire. Taxele de drum, asigurarea maşinii şi benzina l-au costat în total 206,81 de lire – mai ieftin decât biletul de tren dus-întors pentru care ar fi trebuit să dea 218,10 de lire.

VIDEO

Sursă: metro.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide