Maşinile lui Cristian Borcea. Care este bolidul care îl face să ameţească

Autor: ProMotor 08 feb. 2019 Știri auto
Maşinile lui Cristian Borcea. Care este bolidul care îl face să ameţească

Fostul acţionar al lui Dinamo, Cristian Borcea, condamnat joi noapte la cinci ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor, s-a predat la Poliţia Ilfov, fiind acum în custodia autorităţilor, au declarat surse din Poliţie pentru MEDIAFAX.

Dacă despre viaţa personală sau averea sa nu ne permitem să comentăm, am putea să pomenim totuşi câte ceva despre „garajul” lui Cristian Borcea.

În trecut, fostul acţionar de la Dinamo a decalarat că preferă modelele de la producătorul german Audi, chiar dacă deţine şi automobile ale unor mărci precum BMW sau Maybach.

„Eu am avut extrem de multe maşini de la Audi, care rămân preferatele mele. Am avut şi BMW înainte, am şi Mercedes, dar cel mai bine mă simt în A8-ul meu. În Maybach mă ia cu ameţeală, pe cuvânt! Nu-mi place, nu mă simt foarte bine”, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea, citat de gsp.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide