Maşinile pentru Flote ale Anului 2010

Noul BMW Seria 5 a fost votată drept cea mai bună maşină de serviciu pentru manageri, în timp ce pentru angajaţi cea mai bună maşina a fost aleasă Ford Focus.

Maşinile pentru Flote ale Anului 2010 Maşinile pentru Flote ale Anului 2010

Eforturile BMW de a face din noul Seria 5 un automobil maielegant au fost încununate, noua limuzină bavareză fiind aleasă ceamai bună maşină de companie pentru manageri. În acelaşi timp,Ford Focus a fost desemnată cea mai bună maşină pentruflota angajaţilor. Cei care au acordat aceste premii, şicare au făcut-o anual în ultimii 11 ani, sunt britanicii din RoyalAutomobile Club.

Clubul britanica mai acordat premiul de cea mai bună limuzină pentruMercedes S Class, cel mai bun automobil de clasă micăpentru VW Polo, cel mai bun crossover Nissan Qashqai şi cel mai bunSUV Audi Q5. Pe segmentul vehiculelor comerciale pentru flote, FordTransit Connects-a impus la categoria vehicule uşoare, VolkswagenTransporter a primit onoruri similare dar la categoria tonaj mediu,iar Mercedes-Benz Sprinter şi-a adjudecat distincţiapentru van-uri de capacitatemare. Cel mai bun pick-up de companie a fost încoronat NissanNavara.

La nivel deconstructori, BMW a primit titlul pentru cel mai bun fabricant demodele pentru flote, Toyota a fost recompensată cu un premiu pentrutehnologie, iar Renault a primit premiul pentru siguranţă.