Mercedes-Benz G-Class, sărbătorit la 35 de ani cu o ediţie specială

Autor: Tudor Rus 14 oct. 2014 Știri auto

G-Class se poate lăuda fără probleme cu faptul că şi-a schimbat cel mai puţin aspectul exterior în comparaţie cu celelalte modele din gama Mercedes-Benz în cei 35 de ani de activitate. Cu câteva excepţii în ceea ce priveşte modernizarea interiorului şi a retehnologizării motoarelor, SUV-ul a păstrat liniile tradiţionale primite în urmă cu trei decenii şi jumătate.

Primii care îi urează la mulţi ani longevivului G-Wagen sunt chiar cei care l-au creat, prin pachetul aniversar Edition 35, oferit de Mercedes-Benz pe versiunile G350 BlueTec şi G500. Ambele pot fi îmbrăcate în trei nuanţe speciale de culoare – Designo Mystic White Bright, Palladium Silver şi Obsidian Black – şi primesc jante de 18 inci din aliaj şi elemente de exterior vopsite în negru – spoilerele roţilor, protecţiile pentru aripile laterale şi oglinzile retrovizoare.

Veţi recunoaşte cu siguranţă elemente ale pachetului AMG Sport la exterior, dar şi la interior, unde Edition 35 propune un volan AMG Performance şi un mix de piano black, piele şi inserţii cromate.

Mercedes-Benz anunţă că în Germania, entuziaştii interesaţi de această ediţie specială vor fi nevoiţi să scoată din conturi 101.030 de euro cu TVA pentru varianta G350 BlueTec şi 112.812 de euro cu TVA pentru G500.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide