Mesajul lui Raed Arafat pentru şoferii din România

Autor: Visan Marian 24 mai 2018 Știri auto
Mesajul lui Raed Arafat pentru şoferii din România

Raed Arafat, secretar de stat în cadrul MAI, a declarat că activităţile desfăşurate de conducătorii auto pe Facebook, în timpul deplasărilor, pot da naştere unor tragedii cum a fost şi cea din Ungaria în urma căreia nouă români şi-au pierdut viaţa.

„O tragedie care a fost cauzată de cineva care nu a fost atent la volan. Când eşti la volan nu stai nici să dai mesaje, nici să faci live-uri pe Facebook, nici nimic. Când eşti la volan răspunzi de viaţa ta şi de viaţa altora. Asta înseamnă că tu conduci maşina şi nu faci nimic altceva”, a declarat secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Nouă persoane au murit, marţi seara, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în România şi un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria, a comunicat Poliţia din zona Pest. Victimele accidentului din Ungaria se întorceau din Slovenia, unde munceau în agricultură.

Şoferul microbuzului implicat în accident, transmitea live pe Facebook în momentul impactului, potrivit unei înregistrări apărute pe reţelele de socializare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide