Michael Schumacher a fost externat din spital

Autor: Iulian Dnistran 10 sept. 2014 Știri auto
Michael Schumacher a fost externat din spital

Michael Schumacher a fost externat din spitalul din Lausanne, Elveţia, la care a fost transferat în luna iunie şi îşi va continua recuperarea acasă, departe de ochii publicului, scrie BBC News.

Britanicii o citează pe Sabine Kehm, managerul multiplului campion mondial de Formula. „De acum înainte, reabilitarea lui Michael se va face acasă. Având în vedere rănile severe pe care le-a suferit, au fost făcute progrese în ultimele săptămâni şi luni”, a spus Kehm.

Michael Schumacher a suferit un accident grav în timp ce schia pe o pârtie din Franţa la sfârşitul anului 2013. Germanul a fost internat atunci într-un spital din Grenoble, Franţa, unde a fost operat de două ori pentru a i se scoate cheagurile de sânge din creier înainte de a-i fi indusă o stare de comă artificială.

Apoi, în luna iunie, după jumătate de an petrecut în spitalul francez, Schumacher a fost transferat la un spital din Lausanne, Elveţia. Acum, germanul a fost externat, iar tratamentul va continua acasă.

Michael Schumacher s-a născut în 1969 şi este unul dintre cei mai importanţi piloţi de Formula 1 din istorie. De-a lungul carierei sale, el a câştigat 91 de curse, a terminat de 155 de ori pe podium şi a adunat nu mai puţin de şapte titluri de campion mondial în Formula 1.

CITEŞTE ŞI: Portretul lui Michael Schumacher

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide