MINI a pierdut în faţă Porsche

MINI a pierdut duelul cu Porsche. 911S a câştigat cu un avans de 2 secunde, MINI spune că o secundă Porsche costă 38.000 USD.

La un moment dat Jim McDowell, preşedintele MINIdin America, a provocat Porschela un duel, dar au fost refuzaţi. La un moment dat s-auarătat interesaţi şi cei de la Hyundai, dar după ce MINI adezvăluit circuitul care s-a dovedit a nu fi Road Atlanta ciparcarea de la circuit, cei de la Hyundai se pare că s-au liniştit.

Jim McDowell nu a renunţat, s-a tot agitat şi a obţinut în celedin urmă ce a dorit. Adică a fost bătut de Porsche pe circuit,adică parcare. Deşi cei de la MINI au făcut tot ce au putut pentrua-i penaliza pe cei de la Porsche, traseul cursei fiind unul demanevrabilitate, 911S a câştigat cu un avans de 2secunde.

Jim McDowell a câştigat acum privilegiul de a purta la primaapariţie publică un tricou pe care scrie "We did not beatPorsche". Dacă a avut MINI vreo şansă în acest duel...greu de spus. În schimb au reuşit să atragă atenţia asupra lor, iarîn final asta contează.