MINI Taxi – pentru al treilea an alături de Noaptea Muzeelor

Autor: Iulian Dnistran 14 mai 2013 Știri auto

O flotă de modele MINI, alături de noul MINI Paceman, va fi la dispoziţia bucureştenilor pentru a putea explora mai bine oferta de cultură în Noaptea Muzeelor, ediţia 2013. Maşinile vor staţiona în apropierea principalelor muzee din centrul oraşului.

Agil şi manevrabil, MINI este maşina perfectă pentru navigarea rapidă în jungla urbană. Construit pentru plăcerea de a conduce, echipat cu motoare de o eficienţă remarcabilă, modelele mărcii sunt perfecte pentru explorarea oraşului.

Este al treilea an consecutiv când MINI este maşina oficială pentru Noaptea Muzeelor şi oferă serviciul de taxi gratuit. Şi în acest an, MINI a pregătit pentru o tombolă la care fanii pot câştiga cursuri de pilotaj. Pentru participare cei interesaţi pot accesa site-ul special http://www.mininews.ro/noapteamuzeelor.

Proiecte culturale MINI la nivel internaţional

MINI se remarcă prin posibilităţile speciale de personalizare, ceea ce a făcut marca să devină un instrument de exprimare pentru artişti şi designeri, dar şi pentru posesorii care vor să conducă un model cu adevărat unic. Aceasta se reflectă şi în implicarea mărcii în evenimente de design, participarea la Salone Internazionale del Mobile Milano devenind deja tradiţie. Sunt faimoase, de asemenea, modelele aparţinând designerului Paul Smith sau lui George Harrison, membru Beatles, sau cele create de designeri renumiţi precum Missoni, Ferré, Versace, Diesel, Mario Testino pentru seria de evenimente LifeBall.

MINI are o tradiţie bogată în dezvoltarea de proiecte şi asocierea cu muzee, expoziţii internaţionale şi galerii de artă din întreaga lume. Un astfel de exemplu este „MINI/Goethe-Institut Kuratorenresidenz Ludlow 38”, înfiinţat în 2011 pentru susţinerea tinerilor curatori şi pentru a da şansa unor tineri artişti germani să lucreze timp de un an la New York. Aceasta reprezintă o continuare a cooperării de succes între MINI si Institutul Goethe. Cele două părţi au lucrat din 2008 la deschiderea galeriei „Ludlow38” în New York.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide