MOL şi Total extind reţeaua comună de acceptare a cardurilor de carburant în Europa

Autor: ProMotor 12 feb. 2019 Știri auto
MOL şi Total extind reţeaua comună de acceptare a cardurilor de carburant în Europa

MOL şi Total au semnat un acord care va face mai uşoare deplasările prin Europa pentru clienţii lor comerciali. Acordul prevede acceptarea cardurilor Grupului MOL de către Total în reţeaua sa de staţii de servicii din Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda şi Germania. În acelaşi timp, cardurile de carburant ale Total vor fi acceptate în reţeaua de staţii de servicii MOL şi Slovnaft din Ungaria, România, Slovenia şi Slovacia.

Într-o primă etapă, începând din februarie 2019, cardurile de carburant Total sunt acceptate în reţeaua MOL din Ungaria şi România. Cardurile de carburant emise de Grupul MOL sunt acceptate în reţeaua Total din Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda şi Germania. Procedura de acceptare a cardurilor Total de către MOL Slovenia şi reţeaua Slovnaft în Slovacia va fi finalizată în următoarele luni.

Ca urmare a acestui acord, cardurile emise de Grupul MOL vor fi acceptate în aproximativ 7.000 de staţii de servicii de pe teritoriul Europei. În acelaşi timp, cardurile Total vor fi acceptate în peste 17.000 de puncte de vânzare. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide