Momentul în care un parlamentar nu opreşte la trecerea de pietoni – VIDEO

Autor: Mediafax 07 dec. 2017 Știri auto
Momentul în care un parlamentar nu opreşte la trecerea de pietoni – VIDEO

Poliţia Capitalei a deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă ce va fi înaintat Parchetului General, în cazul deputatului PSD Ioan Terea, care a susţinut că autoturismul i-a fost lovit de protestatari, aceştia din urmă declarând că parlamentarul a vrut să dea cu maşina peste ei.

VEZI VIDEO AICI

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat, referitor la incidentul rutier înregistrat în zona Palatului Parlamentului, că a fost întocmit dosar de cercetare penală ce va fi înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, din primele informaţii, infracţiunea fiind vătămare corporală din culpă.

Un incident rutier a avut loc, miercuri seara, între doi pietoni şi un conducător auto în zona în care se desfăşura protestul de la Palatul Parlamentului, deputatul PSD Ioan Terea declarând, pentru MEDIAFAX, că maşina i-a fost lovită de protestatari.

”În această seară, în jurul orei 21.00, poliţiştii Brigăzii Rutiere care acţionau pentru fluidizarea traficului în zona Palatului Parlamentului, au intervenit deîndată la momentul în care au observat un incident rutier în care au fost implicate 3 persoane, doi pietoni şi un conducător auto. Toţi cei în cauză au fost conduşi la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri şi pentru a se stabili situaţia de fapt şi de drept. După finalizarea audierilor vor fi dispuse şi alte activităţi în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii evenimentului”, a informat Poliţia Capitalei.

Contactat de MEDIAFAX, deputatul PSD Ioan Terea a confirmat că a fost implicat într-un asemenea incident. ”Înainte să ies din curtea Parlamentului, SPP-istul de la poartă mi-a spus că ar fi bine să ies prin partea stângă întrucât la dreapta sunt protestatari. Am ieşit prin stânga, la 10 metri este o trecere de pietoni. Când am ajuns la trecere, protestatarii au văzut maşina, m-au înconjurat şi au lovit maşina cu pumnii şi picioarele. Sunt urme de picioare pe uşa din lateral-dreapta, spate. Unul s-a agăţat de oglindă, ceilalţi au proferat injurii”, a relatat Ioan Terea.

Acesta a negat că ar fi intenţionat să-i acroşeze pe manifestanţi. ”Cum să-i acroşez? Cu partea laterală a maşinii? Că pe botul maşinii nu sunt niciun fel de urme, doar pe lateral stânga”, a spus Terea.

El a precizat că a fost testat cu etilotestul înainte de a merge la secţie un grup de 3-4 persoane care, potrivit spuselor sale, ar fi fost implicaţi în lovirea maşinii.

Terea: Dosarul, o aberaţie. Nu mi-am închipuit că poliţia acţionează cu aşa o frică

Deputatul PSD Ioan Terea a declarat, joi, că dosarul deschis pe numele său pentru vătămare corporală este ”o aberaţie” şi a ţinut să-i critice pe poliţiştii prezenţi miercuri seara, afirmând că nu şi-a putut închipui că ”Poliţia acţionează cu aşa o frică”.

”O aberaţie. Dosar penal, trebuia să fac eu plângere penală la ceea ce mi-au făcut la maşină”, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, deputatul PSD Ioan Terea.

El a mai spus că, totuşi, nu va face plângere împotriva protestatarilor implicaţi în incident.

”Eu nu intru în conflict, să plec cu declaraţii la Parchet şi aşa mai departe”, a adăugat deputatul social-democrat, precizând că îşi va repara singur autoturismul.

Terea a ţinut să critice atitudinea poliţiştilor prezenţi miercuri seara.

”Eu nu am putut să-mi închipui că Poliţia acţionează cu aşa o frică! Nu am putut să cred. (…) Fac şi interpelare în Parlament la ceea ce mi s-a întâmplat. Poziţia Poliţiei trebuie să fie una foarte fermă, de aplicare a legii. pentru asta o să militez”, a mai spus deputatul PSD.

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că a deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă ce va fi înaintat Parchetului General, în cazul deputatului PSD Ioan Terea, care a susţinut că autoturismul i-a fost lovit de protestatari, aceştia din urmă declarând că parlamentarul a vrut să dea cu maşina peste ei.

”În jurul orei 21.00, poliţiştii Brigăzii Rutiere care acţionau pentru fluidizarea traficului în zona Palatului Parlamentului, au intervenit deîndată la momentul în care au observat un incident rutier în care au fost implicate 3 persoane, doi pietoni şi un conducător auto. Toţi cei în cauză au fost conduşi la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri şi pentru a se stabili situaţia de fapt şi de drept”, a informat Poliţia Capitalei.

Deputatul PSD a negat însă că ar fi intenţionat să-i acroşeze pe manifestanţi. ”Cum să-i acroşez? Cu partea laterală a maşinii? Că pe botul maşinii nu sunt niciun fel de urme, doar pe lateral stânga”, a spus, pentru MEDIAFAX, Terea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide