Montecarlo Automobile prezintă modelul Rascasse, un supercar alimentat cu GPL

Autor: Iulian Dnistran 26 iun. 2013 Știri auto

Rascasse este cel mai nou model al constructorului Montecarlo Automobile, care este cunoscut drept primul producător de maşini din Monaco.

Denumit după faimosul viraj Rascasse din cadrul Marelui Premiu din Monaco, supercarul monegasc e pus în mişcare de un motor V12 de 5,4 litri de origine BMW, care poate funcţiona atât pe benzină, cât şi pe GPL îmbogăţit cu hidrogen. Propulsorul, care dezvoltă 500 CP, este acelaşi ca în modelul Rolls-Royce Silver Seraph din anul 1998.

Dacă 500 CP nu vi se par suficienţi, atunci ar trebui să ştiţi că Montecarlo Automobile plănuieşte să construiască o versiune mai puternică a modelului Rascasse, care va primi un sistem de propulsie hibridă şi tracţiune integrală.

Exteriorul maşinii arată similar cu supermaşinile italiene Ferrari Enzo şi Ferrari F40, în timp ce interiorul a fost inspirat din bărcile de viteză de lux şi a primit foarte multe ornamente din lemn.

Montecarlo Rascasse va fi produs într-o serie limitată de doar 15 exemplare, iar fiecare dintre ele are un preţ de pornire de aproximativ 510.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide