Nicoleta Luciu şi-a luat doza de adrenalină

Nicoleta Luciu şi Manu Mihalache au făcut spectacol la Băneasa Rally Show, eveniment care a încălzit publicul bucureştean pentru Superspeciala care a deschis Raliul Ţara Bârsei Dunlop-SEAT, etapa a şasea a campionatului naţional.

Nicoleta Luciu şi-a luat doza de adrenalină Nicoleta Luciu şi-a luat doza de adrenalină

PilotulManu Mihalache şi Nicoleta Luciu au fost coechipieri în cadrulBăneasa Rally Show. Cei doi nu se află la prima experienţăde acest gen, în luna iulie oferind un show de zile mari peLitoral.

După ce l-a asistat, din dreapta, pe pilotul Repsol, la bordulmaşinii Mitsubishi Lancer Evo IX cu care acesta evoluează înîntrecerea internă, şi a oferit autografe fanilor, la cortulMitsubishi din Băneasa Shopping Center, Nicoleta a declarat:"A fost o doză mare de adrenalină şi un sentiment ciudatînsă de siguranţă. Asta pentru că Manu este un adevăratmaestru al drifturilor. Sunt deja fanul său şi voi repetaexperienţa ori de câte ori voi avea ocazia. Senzaţiile trăite aziîntr-un Lancer Evolution de grupa N completează extrem de bineexperienţele avute cu maşina de stradă. De aproape doi aniMitsubishi imi este partener de drum în fiecare zi. Conduc cu mareplăcere un Lancer Sportback, masina care-mi oferă confort dar şi odoză de sportivitate zilnică prin cei 140 de cai putere pe care-isimt sub capotă la fiecare depăşire".