Nissan GT-R50 va intra în producţie anul viitor. Maşina de 710 CP va costa 990.000 de euro – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 07 dec. 2018 Știri auto

Nissan va pune în producţie prototipul GT-R50, urmând să fabrice doar 50 de unităţi ale acestui model, fiecare la preţul considerabil de 990.000 de euro. 

Exteriorul va rămâne identic cu cel al conceptului, care a fost prezentat pentru prima dată la Festivalul de viteză Goodwood de la începutul acestui an, iar clienţii vor putea să aleagă culoarea exterioară şi interioară a maşinii.

„Reacţia fanilor Nissan din întreaga lume, dar şi a potenţialilor clienţi ai modelului GT-R50 – au depăşit cu mult aşteptările noastre”, a declarat Bob Laishley, un oficial Nissan. „Aceste 50 de maşini, prin care sărbătorim 50 de ani de la GT-R, precum şi 50 de ani de Italdesign, vor aduce un omagiu conducerii departamentului de inginerie Nissan…”

Comenzile pentru GT-R50 vor începe în 2019, urmând ca maşinile să fie expediate către proprietari în anul următor.

Bazat pe Nismo GT-R 2018, modelul GT-R50 dispune de o caroserie cu formă mai distinctă, precum şi amortizoare reglabile Bilstein şi frâne Brembo.

Motorul a fost optimizat cu noi dispozitive, acesta distribuind la roţi un cuplu uluitor de 780 Nm şi 710 CP.

Înainte de a ajunge pe linia de producţie, vehiculul va fi expus la Galeria Nissan din Yokohama, Japonia, începând cu data de 7 decembrie. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide