Noi detalii oficiale despre următorul Hyundai Sante Fe

Autor: Gabriel Grosoiu 22 mart. 2012 Știri auto

Noul Hyundai Santa Fe are la bază conceptul de design „Storm Edge”, o extindere a filosofiei „Sculpturii fluidice”. Chiar dacă primele detalii vizuale ale exteriorului sunt destul de limitate, putem observa o îmbinare ingenioasă a liniilor angulare cu cele fluide.

Afişând un look futurist, noul Santa Fe dispune de lumini de poziţie şi blocuri optice spate cu LED-uri, precum şi jante de aluminiu de 19 inch pentru un aspect şi pentru senzaţii îmbunătăţite.

Noul model prezintă o serie de dotări avansate pentru clasa SUV în materie de siguranţă şi confort, dintre care: sistemul Lane Departure Warning System de avertizare la părăsirea benzii de rulare sau sistemul de şapte airbag-uri ce încorporează airbag-ul pentru genunchi.

În plus, sistemul Hyundai Blue Link de transmitere a informaţiior prin satelit va fi disponibil pentru prima dată pe un model SUV. Sistemul oferă conectivitate inovatoare, confort şi servicii de siguranţă pentru autovehiculele Hyundai.

Telecomanda cu funcţie de acces, controlată prin intermediul dispozitivelor inteligente şi prin mesaje vocale, îmbunătaţeşte asistenţa la drum. Mai multe detalii vor fi anunţate cu ocazia lansării oficiale, ce va avea loc în cadrul Salonului Auto New York din aprilie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide