Nou program de personalizare: Ford Fiesta Graphics

Ford Custom Accesories pune la dispoziţi celor interesaţi diverse pachete de personalizare a maşinilor Ford Fiesta.

Nou program de personalizare: Ford Fiesta Graphics Nou program de personalizare: Ford Fiesta Graphics

Ford Fiesta GraphicsCel puţin în America, personalizareamaşinilor este un business foarte profitabil, oficialii SEMAanticipând pentru 2010 o cifră de afaceri de peste 27 de miliardede dolari în acest domeniu. Aşa încât producătorii nu pot rămâneindiferenţi la acest trend.

Ford propune, astfel, o gamă interesantă de accesorii pentrupersonalizarea lui FordFiesta, maşină care are un succes foarte mare printre tineri -publicul ţintă al acestui program, de altfel. Ford CustomAccesories încearcă să intre pe teritoriul tunerilor, oferind ogamă diversă de accesorii pentru exterior şi interior.

În interior, de exemplu, se poate opta pentru o măciulieiluminată a schimbătorului de viteze, dotată cu un mic displaydigital, dar şi cu cu logo-uri interioare "Fiesta", dotate cuLED-uri. De asemenea, este disponibil un sistem de iluminare cuLED-uri, şoferul putând alege dintr-o gamă de 7 culori pentruschimbarea ambianţei interioare.

Diverse accesoriiÎn ce priveşte exteriorul, pentru Fiestaeste oferit un eleron personalizat, dar şi un kit inspirat dinlumea racingulului, cu un spoiler frontal dotat cu fante de aer maiagresive, mici praguri laterale şi un spoiler spate garnisit cu undifuzor decent.

Cei care sunt pasionaţi de diverse sporturi, mai mult sau maipuţin extreme, pot alege de pe lista de accesorii suporturi pentrucaiac sau biciclete. Iar cei care vor să-şi "tatueze" maşina, potopta pentru un logo personalizat "Fiesta", realizat specialdintr-un vinil rezistent la la apă şi oferit în două nuanţe, negrusau argintiu.

Amatorii mai pot alege şi din 18 propuneri grafice de stickerepentru Fiesta, cu diverse culori şi forme, mergând de la balonaşepână la săbii ninja. De fapt, este vorba de adoptarea în producţiede serie a ideilor apărute cu ocazia campaniei Fiesta Movement,unde 75% dintre participanţi şi-au ornat maşinile Fiesta în diversemoduri.