Noua colecţie Citroen DS3 a ajuns în România

Autor: Gabriel Grosoiu 10 apr. 2012 Știri auto

După propunerile de stil de la Yves Saint-Laurent, Kenzo si Orla Kiely, Citroen DS3 este disponibil într-o nouă culoare de caroserie Brun Hickory şi cu o nouă colecţie de decoraţiuni pentru plafon, realizate de câştigătorul italian al concursului de design Citroen Créative Awards.

Una dintre caracteristicile pe care mizează primul Citroen din seria DS este stilul său seducător, care devine chiar exclusiv datorită varietăţii de personalizări propuse. Pentru sezonul de vară 2012, Citroen DS3 propune o nouă culoare pentru caroserie, Brun Hickory, care se alătură celor zece culori existente deja.

Cred ca am ales cea mai eleganta culoare a gamei – Brun Hickory – iar plafonul reproduce turnul Eiffel, în tema denumită „Map”. Şi mai dragut e faptul ca motivele frantuzesti se regăsesc peste tot în maşină, inclusiv pe covoraşe. Tapiţeria e din piele, în combinatie alb cu negru, iar scaunele sport abia aşteaptă să te imbraţişeze. O combinatie chic care ia ochii tuturor in trafic”, a spus Andreea Ibacka.

Lansată cu ocazia atingerii cifrei de 100.000 de modele DS3 vândute, versiunea alb cu plafon Fuchsia şi tema Flower s-a bucurat de un succes imediat. „Zilele trecute am facut cunoştinţă cu cea care ma va însoti peste tot în perioada urmatoare. Este o frantuzoaica cool, veselă, fancy, puternica şi de încredere. Îi plac la nebunie caii şi plimbările cât mai lungi. M-am lăsat cucerită de ea încă de la prima întâlnire.

Fuchsia este o culoare foarte la modă în această perioadă şi sunt încantată că este folosită acum şi în domeniul auto. Daca ne zareşti prin oras nu ezita să ne saluti pentru că iţi vom răspunde prietenoase”, a spus si Laura Cosoi, despre noua ei masina. Noile versiuni din gama DS3 sunt disponibile în sezonul primăvară/vară 2012 la toţi distribuitorii autorizati Citroen Romania.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide