Noua grilă gigantică BMW a fost văzută pe un nou model. Foto spion din fabrică

Autor: Visan Marius acum 2 ani Știri

În septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt 2019, BMW și-a șocat fanii dezvăluind o mașină al cărei grile depășea așteptările prin mărimea ei. Aceasta a fost numită Concept 4, iar grila a fost considerabil mai mare decât a noului Seria 7 facelift sau X7.

Acum, pare destul de probabil ca această nouă și gigantică grilă să-și croiască drum către viitoarele modele M3 și M4 care vor apărea anul viitor.

Cea mai nouă imagine neoficilă cu noul M3 provine de la aceeași sursă care a publicat acum ceva timp partea din spate a mașinii.

Până la lansarea oficială a BMW M3 și M4 cele două imagini rămân pot fi puse în categoria zvonuri, însă modificările pe care le vedem ni se par legitime, mai ales că se potrivește filozofiei de design a lui Concept 4.

Despre BMW Concept 4

BMW Concept 4 oferă o avanpremieră a părţii fronatele expresive a gamei Seria 4.” Grila orientată vertical se potriveşte perfect atât cu proporţiile părţii frontale, şi are o bază puternică în istoria BMW.

Forma şi designul său evocă modele legendare precum BMW 328 sau BMW 3.0 CSi şi astfel se aduce în lumina reflectoarelor istoria lungă şi de succes a mărcii BMW ca producător de coupé-uri elegante.

Grila frontală distinctivă, prizele de aer remarcabile şi suprafeţele sculptate proeminent vorbesc despre performanţele dinamice şi experienţa de condus.

Sursă: Carscoops.com

Tags:

Sursa foto: Bimmerpost


Comentarii
Inchide