Noua Mazda MX-5 RF, un roadster japonez gata să stea pe aceeaşi treaptă cu Porsche. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 24 mart. 2016 Știri auto

 


Salonul Auto de la New York vine cu multe premiere, iar una din cele mai spectaculoase este noua Mazda MX-5 RF. Din punct de vedere al design-ului RF se remarcă prin plafonul neted stil fastback, ce alunecă spre partea din spate creând un profil care îl face uşor recognoscibil.

Plafonul electric poate fi închis sau deschis în doar 12 secunde, printr-o simplă apasare de buton, la viteze de cel mult 10 km/oră, acesta folosind un mecanism complex utilizat şi la modelul Porsche 911 Targa, conform Autoexpress.co.uk.

În ciuda construcţiei complicate, capacitatea de încărcare a portbagajului este de 130 de litri. Noua Mazda mai vine cu o paletă interesantă de culori. Aceasta include Gri Machine, nuanţă ce accentua liniile exterioare.

Cel mai probabail RF se va pune în vânzare, în Marea Britanie, începând cu anul 2017. Preţurile nu au fost încă confirmate, dar se aşteptă ca acestea să fie cu aproximativ 2.500  de lire mai mult faţă de roadsterul standard.

Ediţiile RF vor fi disponibile atât cu motoare de 1.5 şi 2.0 litri, astfel încât preţurile ar trebui să înceapă de la aproximativ  21.000 de lire.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide