Noul BMW Seria 8 Coupe a ieşit la plimbare pentru ultimele retuşuri – VIDEO

Autor: Marius Vișan 26 apr. 2018 Știri auto

În etapa finală a procesului de dezvoltare a producţiei de serie, noul BMW Seria 8 Coupé prezintă întregul spectru al potenţialului său dinamic. Testele actuale din Ţara Galilor sunt dedicate în întregime coordonării finale a tuturor sistemelor de propulsie şi suspensie, accentul fiind pus pe BMW M850i xDrive Coupé, o maşină care întruchipează, într-o manieră foarte intensă, caracteristicile de performanţă ale noului automobil sport de lux.

Motorul V8 complet modernizat, tehnologia inteligentă de tracţiune integrală de ultimă generaţie, diferenţialul blocant activ de pe puntea spate, suspensie M adaptivă Professional cu stabilizare activă a ruliului şi direcţia activă integral formează un pachet perfect armonizat pentru sportivitatea fascinantă şi confort suprem.

Motorul cu opt cilindri, prezentat pentru prima dată la BMW M850i xDrive Coupé, vine cu perfromanţe crescute semnificativ, un cuplu maxim impresionant de 750 Nm şi un sunet pe măsură. Pe de altă parte, în modurile Sport sau Sport + al funcţiei Driving Experience Control, atât livrarea puterii, cât şi acustica motorului devin semnificativ mai dinamice. De asemenea, funcţia amortizoarelor controlate electronic, sistemul de control al stabilităţii DSC (Dynamic Stability Control) şi sistemul de tracţiune integrală sunt adaptate cu precizie pentru modul de condus selectat. Reglajul orientate spre tracţiune spate al noului sistem BMW xDrive este perceptibil în fiecare mod de condus, în timp ce conducătorii foarte ambiţioşi beneficiază de diferenţialul blocant activ în transmisia punţii spate, ceea ce asigură tracţiune maximă în momentul accelerării la ieşirea din viraje.

GALERIE FOTO

Cu testele din Ţara Galilor, dezvoltatorii finalizează programul excepţional de divers şi intens pentru dezvoltarea de serie a noului BMW Seria 8 Coupé. În afara circuitului şi a poligoanelor de test, prototipurile noului model sunt testate şi pe drumurile publice pentru a obţine informaţii despre caracteristicile relevante pentru clienţi în situaţii de condus care sunt cât mai apropiate de realitate. Acestea constituie un supliment ideal pentru informaţiile acumulate, de exemplu, în timpul testelor de iarnă de la Arjeplog, în Suedia, pe circuitul BMW Group de la Miramas, în sudul Franţei, în centrul de teste de pe bucla Nordschleife de la Nürburgring sau în timpul utilizării iniţiale pe un circuit de curse.

BMW Seria 8 Coupé va fi disponibil la vânzare în cea de-a doua jumătate a anului 2018. Cifra 8 în desemnarea modelului se referă la poziţia proeminentă a noului model în gama de produse a BMW. Aşa cum a fost cazul cândva pentru BMW Z8 şi cum este în prezent pentru BMW i8, aceasta înseamnă automobile foarte sportive şi pline de emoţie. Astfel, BMW Seria 8 Coupé va deveni o componentă crucială a iniţiativei de modele în segmentul de lux, stabilită de BMW Group prin strategia NUMBER ONE > NEXT.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide