Noul coupé de lux Lexus LC500/LC500h vine echipat cu anvelope Run-Flat Bridgestone

Autor: ProMotor 15 dec. 2016 Știri auto

Bridgestone Corporation anunţă că anvelopele POTENZA S001L Run-Flat Technology (RFT) şi TURANZA T005 RFT vor fi anvelopele standard cu care va fi echipat LEXUS LC500/LC500h, noul coupé de lux ce va fi lansat în 2017.

Anvelopele POTENZA S001L RFT şi TURANZA T005 RFT au fost proiectate de către Bridgestone exclusiv pentru LEXUS LC500/LC500h, astfel încât acest autovehicul să atingă performanţe superioare. Acestea oferă conducătorului auto un control fiabil asupra autoturismului, asigurând, în acelaşi timp, o experienţă premium a condusului. De asemenea, anvelopele RFT ajută la reducerea greutăţii totale a autovehiculului, eliminând necesitatea roţii de rezervă. Anvelopele RFT proiectate de Bridgestone pot fi utilizate în siguranţă, chiar şi după o pană sau pierderea presiunii, până la 80 km cu o viteză maximă de 80 km/h.

Anvelopele POTENZA S001 RFT şi TURANZA T005 RFT sunt parte a conceptului ce stă la baza noului LEXUS LC500/LC500h: “Mai precis, mai rafinat.”

O privire de ansamblu asupra celor două profile de anvelope:


 

Prin utilizarea la scară largă a anvelopelor RFT, Bridgestone îşi propune să contribuie la construirea unei societăţi mobile, sigure şi stabile, reducând, în acelaşi timp, impactul global asupra mediului înconjurător.

Anvelope Bridgestone RFT sunt proiectate pentru a fi folosite în siguranţă până la 80 km, chiar şi după o pană sau pierderea presiunii.
 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide