Noul Hyundai Elantra facelift, disponibil de la 14.016 euro cu TVA

Autor: Oraan Mărculescu 06 mai 2014 Știri auto

Dezvoltat pe baza succesului înregistrat de modelul anterior, Hyundai Elantra facelift completează perfect gama de modele Hyundai, caracterizată prin design deosebit, confort şi calitate.

În România, Hyundai Elantra facelift este disponibil cu motorizarea pe benzină de 1.6 litri, compatibilă Euro V. Propulsorul este echipat cu distribuţie variabilă D-CVVT şi livrează o putere de 132 CP. De asemenea, posesorii acestui model Elantra au posibilitatea de a opta între transmisia automată şi cea manuală, ambele dotate cu şase trepte de viteză.

Elantra facelift se diferenţiază de generaţia anterioară în materie de design, printr-o grilă reconstruită, proiectoare de ceaţă, bară de protecţie faţă, dar şi prin remodelarea părţii din spate. Deşi ampatamentul modelului Elantra a rămas neschimbat, măsurând 2.700 mm, dimensiunile noii versiuni au fost adaptate pentru a genera mai mult spaţiu, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagaje (mai lung cu 20 mm).

Clienţii pot opta pentru două variante de echipare, ce asigură confort şi siguranţă. În interior, Elantra facelift dispune de o serie de îmbunătăţiri, care redefinesc experienţa de condus. Noul sistem opţional de afişare Supervision Cluster, tip LED, care măsoară 3,8 inch, prezintă o varietate de informaţii la o claritate de înaltă rezoluţie. În plus, clienţii pot beneficia de un sistem audio cu un afişaj de 4,3 inch.

Pentru o mai bună iluminare, Hyundai oferă un sistem de lumini de zi cu tehnologie LED, dar şi proiectoare de ceaţă. Noua formă alungită a farurilor evidenţiază caracterul dinamic al sedanului compact.

Modelul Elantra facelift beneficiază de pachetul Hyundai 5 Year Triple Care – cel mai competitiv pachet de servicii post-vânzare disponibil pe piaţa locală. Acest serviciu include cinci ani garanţie integrală fără limită de kilometri, cinci ani asistenţă rutieră şi cinci ani verificări tehnice periodice gratuite.

Elantra facelift este disponibil în reţeaua de distribuţie autorizată Hyundai Auto România, cu preţuri începând de la 14.016 euro cu TVA inclus (12.516 euro prin Programul de Înnoire a Parcului Auto Naţional 2014).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide