Noul Jeep Wrangler a fost lansat în România. De la cât încep preţurile – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 10 oct. 2018 Știri auto

A patra generaţie Jeep Wrangler a fost lansată săptămâna aceasta în România. Pe lângă modificările exterioare care includ faruri şi stopuri LED noi, Jeep Wrangler vine cu două sisteme active de tracţiune integrală permanentă – Command-Trac şi Rock-Track, cea mai nouă generaţie de axe solide Dana faţă-spate, diferenţiale Tru-Lok faţă-spate blocabile electric, diferenţial spate Trac-Lok cu alunecare limitată şi bară stabilizatoare faţă cu deconectare electronică. 

Gama de motorizări pentru noul Jeep Wrangler este lărgită prin debutul a două noi propulsoare – MultiJet II turbodiesel de 2,2 litri şi o unitate de 2 litri pe benzină, turbo, cu patru cilindri în linie. Ambele i se alătură motorului V6 Pentastar de 3,6 litri îmbunătăţit pentru noul Wrangler. Toate motoarele disponibile pentru noul Jeep Wrangler primesc o transmisie automată cu opt rapoarte, o noutate pentru acest model.

O altă noutate este reprezentată şi de sistemul de infotainment Uconnect compatibil cu Apple CarPlay şi Android Auto disponibil cu ecrane tactile de 5, 7 sau 8,4 inchi, cu funcţie pinch-and-zoom.

La capitolul siguranţă, noul Wrangler vine cu o gamă largă de funcţii şi sisteme de siguranţă, inclusiv Blind-Spot Monitoring cu Rear-Cross Path Detection, cameră pentru mersul înapoi ParkView cu marcaje dinamice, sistem electronic de control al stabilităţii (ESC) cu funcţia Electronic Roll Mitigation şi patru airbag-uri standard. 

Instrumentarul de bord oferă un display LED TFT de 3,5 inch sau 7 inch, în funcţie de model. Butoanele de pe volan controlează setările audio, vocale şi funcţia cruise control. Consola centrală integrează în standard un display tactil de 7 inch dar clienţii pot opta şi pentru ecranul tactil de 8,4 inch (ambele sunt compatibile cu Android Auto şi Apple CarPlay).

Amplasate sub acest display se află butoanele care controlează sistemul de climatizare şi cel de sonorizare, precum şi porturile USB/Jack. Două porturi USB în partea din faţă şi alte două amplasate în partea din spate sunt disponibile pentru noul Jeep Wrangler. Mai mult, noul Wrangler dispune de o serie de prize de 12 V oferite în standard, în timp ce priza suplimentară de 230 V este disponibilă opţional.

Disponibil în showroom-urile Jeep din Europa începând cu luna septembrie în echipările Sport, Sahara şi Rubicon, în varianta cu două sau patru uşi. Modelele Sahara pot fi echipate cu pachetul Overland.

În România, preţul de pornire al noului Jeep Wrangler este 41.000 Euro + TVA.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide