Noul Logan MCV porneşte de la 7.790 euro

Autor: Adrian Mihălţianu 29 mai 2013 Știri auto

Începând de azi (29 mai 2013), noul Logan MCV va putea fi comandat în toată reţeaua comercială Dacia. Clienţii vor putea opta între trei versiuni de echipare – Acces, Ambiance şi Lauréate – şi patru tipuri de motorizări, dintre care două agregate pe benzină (de 75 CP si 90CP) şi două propulsoare diesel (de 75 CP şi 90 CP). În plus, va fi disponibilă şi o versiune cu alimentare GPL.

Noul Logan MCV va putea fi achiziţionat în România începând de la preţul de 7.790 de Euro, cu TVA inclus (versiunea Acces, echipată cu motorul 1.2 16V de 75 CP). Versiunea cea mai accesorizată, Lauréate, cu motorul dCi de 90 CP, costă 12.300 de Euro, cu TVA inclus.


„Noul Logan MCV nu este un simplu derivat break al modelului Logan. Este un vehicul care îmbină într-un mod reuşit designul atrăgător şi aspectul practic, un model care dispune de toate atuurile pentru a convinge atât clienţii români cât şi pe cei occidentali. Sunt sigur că Noul Logan MCV se va impune în scurt timp drept lider în segmentul său pe piaţa din România” a declarat Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide