Noul model Infiniti M37 îşi dezvăluie preţul

Infiniti a confirmat faptul că noul său model M37 va fi disponibil în 5 versiuni de echipare, cu preţuri începând de la 53.900 euro cu TVA inclus.

Noul model Infiniti M37 îşi dezvăluie preţul Noul model Infiniti M37 îşi dezvăluie preţul

Infiniti M 37 este primul dintre cele treisedanuri de lux pregătite de Infiniti cu tracţiune spate propulsatede motorul V6 care vor răscoli ierarhia dinsegmentul limuzinelor de lux.

Cu un design inspirat de conceptul Essence din 2009,acest nou model creat pentru drumurile europene va fi pusîn vânzare începând cu luna iulie (în funcţie de piaţă),dar poate fi deja văzut pe site-ul www.infiniti.ro.Aici, cumpărătorii pregătiţi pentru o alternativă la cunoscutelecaracteristici oferite de modelele sedan pot explora, princonfiguratorul de pe site-ul Infiniti, designulmodelului M37, specificaţiile şi echipamentul său, de la prima tuşăpână la ultimul detaliu al ornamentelor. Au posibilitatea chiar săîl urmărească în mişcare deplasându-se prin diverse peisajeinspirate din science-fiction.

Propulsat de motorul V6 de 3,7 litri, pebenzină, creat de Infiniti, care generează o putere de 235kW (320 CP), modelul M37 are un aspect sportiv la care seadaugă atenţia deosebită acordată şoferului şi cel mai mare şi maibine echipat interior Infiniti de până acum.

De asemenea, M37 este cel mai modern model Infiniti din punct devedere tehnologic, cu o serie completă de sisteme electronice deasistenţă la conducere/anti-coliziune, care poartă numele genericde scut de siguranţă dinamică. Pentru modelele Premium, care seestimează că vor înregistra cele mai mari vânzări, versiuneastandard a scutului de siguranţă include sistemul BlindSpot Intervention, un sistem oferit în premieră mondială,care detectează vehiculele din apropiere şi aregrijă ca automobilul Infiniti să nu intre în calea lor.

Printre alte tehnologii nou lansate se numără sistemulde control activ al zgomotului şi Forest Air, un sistem declimatizare care recreează briza uşoară şi aromele subtile ale unuimediu care sporeşte vigilenţa şi înlătură stresul. Asemenea tuturorautomobilelor Infiniti, modelul M37 este surprinzător debine echipat, iar cumpărătorii nu mai au nevoie de o listăcu dotările opţionale. Preţurile încep de la 53.900 euro cuTVA inclus cu dotări comune tuturor versiunilor printrecare se numără, de exemplu, transmisia automată cu 7 trepte,farurile bi-Xenon, scaunele faţă reglabile electric pe 10 direcţii,camera pentru mersul cu spatele, sistemul audio cu hard-disc şinoul selector Infiniti pentru alegerea stilului de condus careconfigurează parametri cheie prin folosirea a patru setări: Sport,Normal, Zăpadă şi Eco.

Modelul M37 GT (cu preţuri începând de la 57.650 euro cuTVA inclus pune accentul pe lux prin pielea semi-anilină,scaunele faţă încălzite şi ventilate şi ornamentele din lemn WhiteAsh, cu finisaje de culoare argintie. Modelul M37S (cu preţuriîncepând de la 60.300 euro cu TVA inclus estevarianta sportivă, cu direcţie activă pe 4 roţi (4WAS - 4-WheelActive Steering), suspensii sport, scaune sport (de asemenea,încălzite şi ventilate), padele pentru schimbarea vitezelor şijante de 20" din aliaj.

Versiunile Premium ale modelului GT (cu preţuri începând de la63.900 euro cu TVA inclus ) şi ale modelului S (cupreţuri începând de la 66.550 euro cu TVA inclus )dispun de toate dotările disponibile, printre care pachetul cuscutul de siguranţă dinamică, sistemul Forest Air, Bosesound system cu 16 difuzoare şi apreciata platformă deinformaţii şi divertisment Connectiviti+ creată de Infiniti, careinclude un sistem de navigaţie cu hard-disc de 30 GB.

Versiunile Premium dispun şi de pedala "Eco", oinovaţie Infiniti cu rolul de a spori eficienţa. În cazul în careconduce prea agresiv, şoferul va simţi că pedala de acceleraţieopune rezistenţă pentru a atrage atenţia asupra risipei decombustibil.

Modelul M37 accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,2secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la250 km/h. Consumul în ciclul mixt este de10,2 l/100 km, în timp ce emisiile de CO2 sunt de235 g/km. În funcţie de piaţă, modelul M37 va fi pus în vânzareîncepând cu jumătatea lunii iulie a anului 2010. Modelul dieselM30d va fi disponibil din octombrie, iar varianta hibridă M35, dinprimăvara lui 2011, ambele punând accentul pe performanţelede vârf şi plăcerea maximă la volan. Preţurile şispecificaţiile pentru aceste versiuni vor fi anunţate la o datăulterioară.