Noul model Mercedes-Benz Clasa A sedan începe să fie produs în China – FOTO

Autor: ProMotor 22 nov. 2018 Știri auto

Noul model Clasa A sedan, produs exclusiv pentru piaţa din China, a început să fie produs la fabrica companiei Beijing-Benz Automotive Co. Ltd (BBAC), un joint venture între Daimler şi BAIC. Astfel, s-a ajuns la 5 modele Mercedes-Benz produse exclusiv pentru piaţa din China.

BBAC a devenit în ultimii 13 ani cea mai mare unitate de producţie pentru autoturismele Mercedes-Benz, atât în termeni de volum, cât şi suprafaţă.

Noua Clasă A sedan este un model special conceput pentru nevoile clienţilor chinezi. Ampatamentul a crescut de la 2729 mm la 2789 mm.

Dezvăluit pe 2 februarie 2018, Mercedes-Benz Clasa A a fost produs la început la fabrica Rastatt din Germania, producţia fiind extinsă apoi la Kecskemét (Ungaria), Uusikaupunki (Finlanda) şi Aguascalientes (Mexic).

Acesta a fost primul model al constructorului german de lux care a oferit sistemul multimedia MBUX, dotat cu inteligenţă artificială şi control vocal. Mercedes Clasa A beneficiază de cele mai avansate sisteme de siguranţă şi asistenţă pentru şofer disponibile pe piaţă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide