Noul Nissan Juke disponibil în România

Cel mai nou membru al familiei crossover, Nissan Juke, este disponibil în România cu preţuri începând de la 12.850 euro cu TVA şi 3 prime de casare.

Noul Nissan Juke disponibil în România Noul Nissan Juke disponibil în România

Nissan Juke a fost creat la Londra de specialiştii centruluiNissan Design Europe şi desăvârşit în Japonia la Nissan DesignCenter. Îndrăzneala designului este pe măsura importanţei pe care oare segmentul B pe piaţa europeană, de la Europa fiind aşteptatecele mai bune rezultate.

Juke a fost proiectat pe platforma B a Alianţei Renault-Nissan,upgradată pentru aplicaţia crossover şi pentru a permite folosireatrenului de rulare cu pneuri 215/ 55 R17. Juke beneficiază de oaplicaţie mai lungă, mai lată, mai robusta şi mai uşoară aplatformei B.

Gama Juke oferă trei variante de motorizare,două pe benzină şi una diesel. Vârful de gamă estenoul motor turbo pe benzină DIG-T cu cilindree de 1,6 litri, caredezvoltă 190 CP şi îndeplineşte normele Euro5. Cel de-al doileapropulsor pe benzină este motorul aspirat cu cilindree de 1,6 litricare dezvolta 117 CP. Disponibil în combinaţie cu tracţiunea 2wd,acest motor foloseşte fie transmisia manuală cu cinci trepte, fietransmisia automată CVT.

Motorul diesel de 1,5 litri dezvoltă 110 CP,cuplul maxim de 240 Nm fiind disponibil încă de la 1.750 rpm.Disponibil cu tracţiunea 2wd şi cu transmisia manuală în saşetrepte, oferă un consum de 5,1 litri/ 100 km în regim combinat şiemite doar 134g/km CO2.

Vezi aici preţuri, dotări şi date tehnice.