Noul Range Rover Evoque este disponibil în România. De la cât încep preţurile

Autor: Marius Vișan 26 nov. 2018 Știri auto

Noul Range Rover Evoque, a fost prezentat oficial la Londra, la finalul săptămânii trecute. Printre cele mai importante aspecte tehnologice se numără tehnologia de tip “Clear Sight Ground View”, ca parte a sistemului de camere perimetrale şi oglinda retrovizoare, care se transformă într-un ecran HD, pentru a reda ceea ce se află în spatele autovehiculului.

Clienţii pot alege între şase variante de motorizari Ingenium in patru cilindri, trei pe benzină şi respectiv trei diesel.

Cea mai eficientă variantă dintre acestea este 150CP diesel (AWD) cu emisii de 149 g/km (Echivalent NEDC) şi 5,6 l/100 km (50,4 mpg) în timp ce la celălalt capăt se află un model benzină 300CP AWD, avand cuplul de 400 Nm, emisii de 186 g/km (Echivalent NEDC) şi 8,1 l/100 km (34,4 mpg).

Modelul Range Rover Evoque va fi disponibil, în România, începând cu martie 2019, iar preţul de pornire, pentru varianta cu transmisie automată şi tracţiune integrală, 2.0l Diesel, 150 CP, va fi de 35.500 EUR + TVA.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide