Noul Renault Clio e gata să facă performanţă în clasa mică – VIDEO-GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 29 ian. 2019 Știri auto

Renault a publicat primele imagini cu exteriorul noului Clio, la doar o zi distanţă după ce producătorul francez ne-a dezvăluit cum arată cabina.

Mai elegant şi mai dinamic din orice unghi, noul Clio moşteneşte formele senzuale ale precedentei
generaţii. Noul model câştigă în expresivitate, păstrând în acelaşi timp profilul său elegant. În faţă, capota încorporează cute mai vizibile pentru un efect sculptat. Grila este mai mare, iar bara de protecţie din faţă este mai pronunţată.

Orange Valencia este una dintre noile nuanţe din gamă, precum şi Brown Vison şi Bleu Céladon. Aceasta asigură dinamism Noului Clio şi oferă o profunzime şi strălucire fără precedent datorită tratamentului său specific, bazat pe un lac colorat în portocaliu, utilizat pentru prima dată în industria automobilelor. 11 culori de caroserie şi 3 pachete de personalizare exterioară (roşu, portocaliu şi negru) sunt disponibile.

Noul Clio este de 14 mm mai scurt (lungime 4048 mm, lăţime 1798 mm), dar mai spaţios în interior. Caroseria a fost coborât cu până la 30 mm (înălţime 1440 mm) pentru o mai bună aerodinamică şi sportivitate sporită. Roţile de 17 inci (în funcţie de versiune) sporesc şi ele aspectul dinamic al noului model. Detaliile, cum ar fi antena tip aripă de rechin, luminile 100% LED, culoarea hayonul şi detaliile laterale cromate duc la modernizarea exteriorului şi îmbunătăţirea percepţiei în privinţa calităţii.

Arhitectura portbagajului a fost optimizată pentru a-l face cât mai cubic posibil. Sistemul audio BOSE a fost excelent integrat şi nu afectează volumul portbagajului, care a crescut la 391 de litri (un plus 26 de litri), făcându-l cel mai mare din categorie. 

Acum farurile 100% LED sunt disponibile încă de la primul nivel de echipare şi preiau semnătura luminoasă în formă de C caracteristică modelelor Renault. Acestea oferă Noului Clio un aspect mai expresiv ce imprimă eleganţă.

La fel ca în zona frontală, luminile spate încorporează o nouă semnătură luminoasă în formă de C, cu un efect de adâncime accentuat. Al treilea stop, mai lung şi mai subţire, este vizibil pe partea superioară a lunetei.

Renault Sport introduce noua sa linie R.S. Line pe Noul Clio, care va înlocui treptat linia actuală GT-Line. R.S. Line este mai sportiv cu ajutorul liniilor exterioare şi a design-ului interior şi răspunde aşteptărilor numeroşilor clienţi care doresc o diferenţiere puternică susţinută de o siluetă mai dinamică.

În partea exterioară, Noul Clio R.S. Line prezintă linia dinamică de inspiraţie F1, semnătura de design iconică a modelelor R.S. Versiunea dispune, de asemenea, de o grila de tip fagure, jante de aliaj de 17 inchi şi un panou spate mai atletic.

La interior, găsim şi alte elemente identitare R.S., cum ar fi scaunele sport cu susţinere laterală, inserţii din carbon, un volan sport din piele perforată marcat cu sigla RS, pedalier de aluminiu şi, în final, o ambianţă neagră cu detalii şi cusături roşii.

Prin adăugarea mai multor atribute sportive Noului Clio, marca RS Line permite clienţilor să se bucure de experienţa mărcii în motorsport, o moştenire care continuă astăzi de la Formula 1 până la competiţiile independente.


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide