Noul Renault Twingo, disponibil în România

Autor: Gabriel Grosoiu 09 ian. 2012 Știri auto

Restilizat conform tendindinţelor anunţate de cele mai recente concepte Renault, dar anunţând, la rândul său, tendinţele din gama producătorului francez, noul Twingo este disponibil acum şi pe piaţa auto din România.

Atât partea frontală cât şi cea posterioară sunt complet noi, primind blocuri optice şi bare de protecţie complet redesenate. De asemenea, gama cromatică a maşinii este îmbogăţită cu nuanţele Fuchsia şi Bleu Bermudes, iar la capitolul jante, modelul Air, cu dimensiunea de 15 inchi este şi el nou în gamă.

Pentru ca personalizarea să meargă pâna la un nivel cât mai înalt, noul Twingo propune stickerele de plafon (Mosaic, Black, Halo, White, Halo, Stars, Devil, Clear) al căror preţ porneşte de la 150 euro, precum şi cele şapte combinaţii coloristice pentru oglinzile retrovizoare, ce pot fi cumpărate pentru sume începând cu 35 euro.

Pachetul standard de dotări al noului Renault Twingo include ABS, airbag-uri frontale şi laterale, aer condiţionat, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri faţă cu reglaj electric, oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, proiectoare de ceaţă, computer de bord precum şi tempomat.

Preţul unui Renault Twingo Trend 1.2 16V 75 CP rămâne neschimbat faţă de versiunea precedentă, pornind de la 9300 euro cu TVA inclus, în timp ce nivelul de echipare Dynamique, echipat cu aceeaşi motorizare va costa 10.200 euro. Oferta este disponibilă în orice showroom Renault.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide