Nu e glumă: BMW M3 Pick-Up spionat!

Americanii de la bmwblog.com au surprins o versiune total inedită a lui BMW M3: un... pick-up. Urmează să vedem aşa ceva în producţia de serie sau e doar un laborator ambulant?

Nu e glumă: BMW M3 Pick-Up spionat! Nu e glumă: BMW M3 Pick-Up spionat!

Tuneri excentrici (sau nebuni) care să transforme BMW-uri înpick-up-uri am mai văzut, dar un pick-up făcut chiar de germanipare aproape o inepţie, nu-i aşa? Ei bine, iată că nu este,după cum ne arată cei de la bmwblog.com - vezi aici pozele spion cu BMWpick-up.

Vorbim de un BMW M3 transformat în pick-up, maşinăsurprinsă de fotografii spion chiar pe Nurburgring, întimpul unor teste dinamice serioase. Nu este nici un dubiu căvorbim de M3, datorită spoilerului sportiv, a capotei cu"power-dome" şi cele două fante de aerisire sau jantelor cu designM şi a celor două perechi de evacuări.

Nici o informaţie nu există despre acest model inedit, însă eclar că e foarte puţin probabil să vorbim de un viitor model deserie, în ciuda camuflajului uşor de care dispune maşina. Unelezvonuri spun că ar putea fi vorba de un proiect realizatpentru un salon de tuning, cum este Essen Motor Show.

În orice caz, tăierea destul de nefinisată a cabinei şi prelatacare acoperă bena sunt indicii destul de bune că nu vorbimde o variantă finală a acestui BMW Pick-up. Oricum,efectul este garantat - un indiciu fiind şi zâmbetele largi alecelor din maşină, probabil un răspuns la figurile mirate alefotografilor...

CREDEŢI CĂ VA EXISTA UN MODEL DE SERIE BMWPICK-UP?